“Într-o societate în care imaginea are o deosebită importanţă, câştigă cei care impun şi păstrează un stil, iar stilul se naşte din detalii.”

   CADORO MOBILI a fost conceput din dorinţa de a vă “inspira” în fascinantul drum spre crearea unui ambient personal şi familiar numit “acasă”.

   Ştim că fiecare om este diferit, ştim că fiecare casă se doreşte diferită, astfel misiunea noastră începe de la primul contact cu dumneavoastră, prin consilierea atentă şi propunerea adecvată a mobilierului încercând intuirea designul potrivit fiecăruia.

   În acord cu aceste principii în showroom-urile CADORO MOBILI veţi găsi brand-uri consacrate, având diferite nivele de preţ şi design într-o gamă foarte diversificată de produse prin care vă oferim nu doar mobilier, ci armonie, creaţii şi inovaţii născute din pasiune pentru ambientarea spaţiului.

   Atenţi la cerinţele pieţei am anticipat formele şi culorile preţuite de clienţi şi le-am prezentat într-un ambient cu stil, care cu siguranţă vă va inspira în amenajarea cu rafinament a casei.